Roparun team 20
'Help een mens'

Volg hier ons avontuur

Uitslagen & Foto's Sinterklaasloop 2023

Activiteiten

Als team proberen wij ieder jaar weer zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Roparun. Dit doen wij door verschillende sponsoracties te organiseren. Op deze pagina vind u de lopende of aankomende acties & activiteiten van Team 020!

Collecteren winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk

Zaterdag 16 december zullen onze teamleden rondom winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk te vinden zijn. Ieder jaar collecteert ons team hier net voor de kerstdagen.
Wij collecteren met officiële collectebussen van de Roparun en hebben daarbij een QR code bij de hand voor de gulle gevers zonder contant geld op zak.

Wij kijken weer uit naar 16 december en hopen jullie daar te zien!

Eerdere sponsoracties 

Sinterklaasloop 

Op zondag 26 november 2023 organiseert Roparun team 20 weer hun jaarlijkse Sinterklaasloop.

Om 10.00 zullen we starten met de kidsrun van 1 km.
Om 10.30 uur zal het startschot van de 5 km & 10 km te horen zijn.

Het parcours loopt over verharde paden door de broekpolder.

Inschrijven kan vooraf aan de loop op locatie.
Betalen via Pin of contant.
Kidsrun | 5 euro
5 km & 10 km | 10 euro

Locatie:
SC Victoria’04
Kooikersweg 3
te Vlaardingen

Kleedkamers & douches aanwezig.

Verkoop bierpakket

Echt Westlands bierpakket voor onder de Kerstboom, als relatiegeschenk of om het nieuwe jaar mee in te luiden. Het bierpakket gebrouwen door Bierbrouwerij ZWOL bestaat uit 6 biertjes waarvan 2 IPA, 2 blond en 2 tripel. Voor slechts 22,50 kunt u dit overheerlijke bierpakket kopen en steunt u Roparun Team 20 ‘Help een mens’. Bestel uw bierpakket snel via onderstaande knop!

Verkoop speculaas taartjes

Ze zijn weer te bestellen, die overheerlijke (met goud bekroonde) speculaas taartjes van ons Roparun team. Uiteraard gebakken door kwaliteitsbakkerij van den Berg uit Maasdijk. Wilt u ook op pakjesavond met vrienden en familie genieten van dit taartje (voor slechts 7 euro)? Bestel ze snel via onderstaande knop!